Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi od FCC nutralnost interneta :-) To je kao da trazi od Grand Wizard-a da daje donacije za Harlem ili South Central LA. FCC je tu da kontrolise, zabranjuje, da stado drzi pod kontrolom i radi za interese velikih kompanija, a Obama je tu da svima baca prasinu u oci.
Davno je on sve svoje price ispricao. Zadatak FCC je izmedju ostalog da se pitanja koje postavlja ova zena nikada ne cuju u medijima u Americi. https://www.youtube.com/watch?v=ltxDCAHcfXg
hahaha... a američke agencije najviše nadziru internet...
a šta je "neutralnost interneta" ?! ono što bi zapadni anglocionisti voljeli da se zove istinom, ništa drugo ... uskoro u i Čemerici počinje cenzura interneta, očigledno je da NSA nije odradila posao kako trreba !