Za samo godinu
0
Barack Obama osijedio
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIK JE U FRCI MALO,RECE PRE NEKI DAN NA NBC DA SE NIJE FARBAO OKO GODINU DANA...,A FARBU STO SU PONELI DA GA MISHEL FARBA,ZAGUBILI SU U PUTU KA BELOJ KUCI. ;))
jel ovo onaj iz Cosby show-a?
Ma spada mu krema za cipele kojom su ga namazali prije izbora.. ako niste primjetili i koza mu je svijetlija... i donosi odluke slicne Bushu, pojacao je prisustvo u Afganistanu, umjesto da ga je smanjio... i tek za 2 godine je reko povuci trupe iz Iraqa... ali sad ce se garant desit neki novi teroristicki napad... ili ce Izrael zakuhat s Iranom... uglavnom, nist od povlacenja dok ima nafte.
J.E.B.O VAM BARACK HUSEIN OBAMA VISE M.A.T.E.R PA STA SAD AKO JE PRIJESEDNIK AMERIKE I JA SAM PRIJESEDNIK MJESNE ZAJEDNICE GLUHA BUKOVICA OCETE DA PROJDEM KROZ VAS PS DOSADNI STE VISE SA OBAMOM
lol koji photoshop.... smijesno
Neko osijedi od cetnickog logora a neko od borbe za vlast. Bas mi ga je zao.