Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hugo Kavez je majmun.Treba otici u dzunglu ili u kavez zooloskog vrta.
\"Sistem kojim mocnici postaju jos mocniji, a obican narod sve siromasniji.\" To je u USA upravo najmanje slucaj od svih ostalih zemalja na svijetu. Ja ne znam jos nikoga ko je bio vrijedan i makar prosjecno pametan, a da nije uspio u USA ili nekoj drugoj anglo-americkoj zemlji. Sasvim sigurno su ti sanse bolje u USA nego u Venezueli, ili bilo kojoj drugoj juzno-americkoj zemlji. Jedno je sigurno, ako hoces nesto za nista, onda ti je najbolji izbor kontinentalna zapadna evropa i socijalna pomoc. U Venezueli te smaknu za $100 po narudzbi. U Venezueli djevojke ganjaju girngose za papire - da odu. A sad sto si ti nostalgican, to je skroz drugi par opanaka i nije tema vecerasnje emisije.
Kazes obican idol levatima ! Dobro, ali sistem koji Chavez zeli je najbolji za narod. Dok kapitalizam koji Amerika zeli postaviti u svaki cosak svijeta je poguban za obicni narod. Sistem kojim mocnici postaju jos mocniji, a obican narod sve siromasniji. Mislis sto u Americi vecina ima posao,auto i kucu da je to dobar zivot. Ovdje je gadan zivot, posao mozes da izgubis za sekundu. Auto nije tvoje dok ga ne odplatis, a kad ga otplatis mozes ga na smece baciti. Kucu neces nikad ni odplatiti.......tako ako u Bosni ili bilo gdje imas krov nad glavom, i sta da jedes svaki dan ti si car. Ja bih se mjenjao sutra ! Barem bih bio rahat i medju svojom familijom !
a vidi mu tek face
obicni papak, veliki idol levatima, neka, tako im i treba, ha ha ha sitna riba, kako se ono kaje, zasto pas laje, ha ha ha
da skratimo suplju - pitas me u sustini sta je bolje , venezuela ili usa? usa naravno, u svakom pogledu
To hugo jebi im mater kapitalisticku
Aj ti odyebi u afriku u savanu - tamo ti je mjesto.
Ajde vise i ti Hugo bolan - ODJEBI!
a sta je onda amerika i njen predsjednik vec duuuugo vremena?
chavez je tipicni latino-americki diktator koji samo skrece paznju sa sebe na neke druge stvari
Slazem se sa Hugom, Obama je jedan obicni poltron... Kada bush vise nije bio podoban postavili su obamu... Isti ljudi koji su kontrolisali busha kontrolisu i obamu, i frajer je slagao sve ono sto je obecao u predizbornoj kampanji...!
Slazem se sa Chavezom. Obama je samo pijun, znali su da ce dobiti na popularnosti s\' njim. Obama se najmanje pita, a Amerika ako je porobila svoje stanovnike pa i mnoge druge ukljucujuci i nas misli da moze cijeli svijet. Ne daj se Chavez !
ljudina
dobro je im dok nemaju Dodika... :D