Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozovi vehabije da brže pobjegnu u bratsku i nesvrstanu Arabiju
Opet FENA! Samo prepisuju iz američkih medija k\'o imbecili! Da mi je dohvatiti onog im šefa, Zehrudina Isakovića, stranačkog kadra, pa ga malo preslušat...
.....MEDIJI VRIJEME JE DA SE PRIKLONITE NARODU,,INACE NEGINE VAM PROPAST...sljedecih par mjeseci cemo vidjeti dosta nestabilnosti u sjedinjenim drzavama....SUŠA CE IM UZETI DUŠU, novac i naftu....koji predhodno skupise na ratu u libiji....sslijedi potpuni krah 23.12.2012,bez ikakve sanse da uzvrate,jer ce siroke narodne mase biti razocarane enormnim poskupljenjima....prije svega zitarica.....cionizam i zapad broje svoje posljednje dane....mediji vrijeme je da se priklonite jacem,u ovom slucaju narodnim masama....a ne nekakvim tkz \"pobunjenicima\"
Ovaj zapadnjacki potrcko i zastitnik teroristickih bandi izgorio je po glavi.
Hoće al kad potamane krpalje koji ruše državu i poredak, baš ko i u svakoj drugoj normalnoj državi. Pobunjenici se moraju likvidirati. Haj u Kaliforniju pa oslobađaj tamo i ruši ako smiješ.