Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN sluzi da cisti jevrejske fasisticke prljave ruke, natopljene krvlju palestinske djece.. UN je saucesnik i Genocidu kojeg cine jevrejski zlocinci nad palestincima.......
Grebem vam mater i "osudili"! Od toga NEMA NISTA!!!! Licemjeri prokletiiii!!!!! Grrrrrrrrrr
Sta ovaj tokmak sada govori nakon 30 dana ubijanja civila, cionisti mu bacaju pare ko zivotinji a on se saginje i zubima ih uzima, pricao mi prijatelj sto radi u UN-u.
Opet osudio?! Jel mozda i zabrinut? :-)
"Cuj Platini, ak' to jos jednom uradis, ja se budem izgalamil na tebe."
Osudio. Kao i Incko u BiH sto je stalno "zabrinut", stalno "osudjuje", a nista ne radi. Kad kaze osudio ili zabrinut to znaci da ga boli k u r a c. Ko je zabrinut i osudjuje taj nesto radi konkretno, a ne kao Incko i ovaj stalno zabrinuti, a ne rade svoj posao.
ako se ja šta pitam onda se pita i ovaj šonja
UN osuđuje već 70 godina i kako biva svaki puta kada su osudili genocid je bio... Oni su zločinci isto kao i oni Izrajelci.
vidi ovog Ban Ki-moon-a ko cuko ovim židovima....mrš smeće prodano jedno
Licemjeri,pa UN ovog trenutka moze rat zaustaviti da hoce
Svi oni pušu u istu tikvu. Dvoličnjaci.
Ja,Edim Hrnjic,osudjujem Izrael i njegove postupke prema Palestincima...zamolio bi ih da prekinu raketoranje Gaze i ubijanje civila...etoooo...i ja sam osudio...svi mi to mozemo...jel nesto sad bolje napacenom narodu...fujjjj...mamu vam dvolicnu
I ovaj ne zna jel poso il doso...ni tam ni vam
Evo ga, zabrinuti Ban Ki Moon opet izrazava svoju sikiranciju...
Kad će reći da je "Teroristički čin"
Vidjet ce te da ce ovaj kosooki morati da se izvine izraelskim zlocincima.. sad ce SAD i MOSAD da vrse na njega pritisak da ga ucjenjuju, da mu prijete i on ce se morati izvinuti i povuci ovo sto je rekao.
Al pazi ti njega OSUDIO je! Hej osudio.Pa pizda ti materina preko 1500 mrtvih a ti osudjujes napad na UN-ovu skolu.Mrs smece jedno.
dabog da ti riza stala u grlu,hebo li ti bruce lee nanicu.
Ne vrijedjaj Bruce Lee-a.
upravu si... ;-)