Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije Ninberga koji nije uspio iskorijeniti fašizam, Hag je trebao "udariti glogov kolac"... Umjesto toga Hag je poručio da se zločin isplati. Vučić je reagovao na presudu jasno poručujući da je dobro razumio tu poruku i u duhu svojih prethodnika ponovo zaprijetio... Čuli smo i razumijeli i tu prijetnju. Poruka Vučiću je da nije samo on razumio poruku Haga! Da se jedino sila isplati i nagrađuje poručio je Hag i žrtvama te time ukazao na jedini mogući put do pravde. Stoga, Vučiću, kako bi tvoji
...Stoga, Vučiću, kako bi tvoji ideolozi rekli "bila su dva poluvremena" i na redu je treće... A početak tog trećeg ti si u duhu svog osuđenog mentora počeo otvoreno prijeteći javno i pred kamerama... Znaš da će i na tu prijetnju gospođa Evropa ostati gluha. A do nekog novog Haga možda će ljudski životi još pojeftiniti. autor A.R.
Mars đubre jedno bjelosvjetsko!
'Ta će ovaj Jasuši Jakaši?!