Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem da iranci urade isto sto i sve nukleare sile u svijetu... Neka se raspitaju kako su one ubjedile UN da su njihove nukleare bojeve glave zapravo \"miroljubljive\"... Kako god...ako iz bilo kojeg razloga zelim da Iran napravi nuklearnu, onda je to radi prljave politike nuklearnih sila koju vode kada je nuklearno naoruzanje upitanju. Ili ce je imati svi...ili je nece imati niko...vrlo jednostavno.
Ne mora nista pokazat niti vam se iko mora pravdati zato sto je mocniji i pametniji od vas zapada....zacepite !
Pudlica zapada,Iran mora a ostali svi mogu sta hoce,bemti spisak...
http://www.youtube.com/watch?v=kcgpAvJhxHs
Samo Iran mora dokazivati da ne misli praviti atomsku bombu, a SVI ostali koji imaju ne moraju nista dokazivati jer ih vec imaju i to je normalno... Boze sacuvaj.
Iran ne mora ništa . A ti bi morao biti generalni sekretar UN-a, a ne generalni sekretar USA