Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sorry mrki,mislila sam na ovog idiota Drogba sa Bi...;)
Miki,tvoja rodjena majka place nad tvojom gluposcu. Najbolje ti bjezi u Pakistan,em tamo srbi nece nikad doci,em si medju svojom bracom
Ja znam da sam poturceni srbin al jebiga ; bolje biti poturcen nego pravi srbin??????
najteze je biti poturceni srbin. vjerujte mi...
Ovaj Mrki ne samo sto je peder i srbcina nego je i kreten...ustvari sta je gore....Jeste najgore je biti srbin ...kako to samo odvratno zvuci i prljavo...
@Drogba sa Bi... A da tebe preselimo na Grenland pa da Eskimi ne placu :) A i mi cemo ovdje svi biti radosni, jer ce biti jedna nepismena BUDALA MANJE! :)
Gdje god ima srba pa i grka bit ce problema...eto preselite srbe u skandidaviju pa ce te cuti plac norvezana, svedjana, danaca i finaca....preselite ih na Grenland i eskimi ce plakati ledene kocke...jednostavno to je stoka i tacka...to je bolest!!!