Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu Annalenu ocito instruira politicko Sarajevo. Uzalud PC tolike milione baca na lobiranje. Jedini uspjeh je bio u Mađarskoj kod Miklosa Horthyja, pardon Viktora Orbana, koji se ponadao dobiti srpske sume u pola cijene
oba nije ni školu završila i frizirala životni opis a ipak u vladi
Eh evo nam ministrice njem. Zelenih, inače osobe sa upitnom diplomom, osobe u čijoj knjizi su stručnjaci lani našli preko 100 plagijata i prestali dalje čitati tu krivotvorevinu, osobe koja jedva uspijeva ponoviti/pročitati tekstove koje joj napišu globalistički agendaši, osobe koja kaže da Njem ne treba uvoziti struju, jer je oni imaju u utičnici itd itd.
Da mi je neko prije 2-3g rekao da če ovakva osoba postati njem ministrica za vanjsku politiku, grohotom bih se smijao!!! Međutim, danas se promovišu i guraju glupi ljudi i hohštapleri širom svijeta, te više ništa nije smiješno!
bas vam je krivo sto ne mozete Rusiji do te mjere isprovocurati da poduzme neke mjere prema Ukraini........
Ove pametnjakovićke je najslađe nategnit :)
Ti si gusko pisala u pesak za vreme hladnog rata. I taj hladni rat je necija izmisljotina, da bi se ostvarili neciji interesi.
"Ruski svet" podsjeća i na njemački "životni prostor", zloćudne ideje se neprestano recikliraju