Ispunjava li se proročanstvo?
0
Baba Vanga najavila nadolazeći treći svjetski rat
Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2473 će biti zavrsen koridor 5C kroz BiH a 2507 Sarajevska zaobilaznica.
Bila nepismena i skolovala se u Zemunu?! Ko lupa ove tekstove?
Baba ne jedi govna.
Pa naravno da postoji paralelni nevidljivi svijet.Ja u potpunosti vjerujem u to,a što je Vanga nekad \"promašila\" to je stvar njenog (ne)obrazovanja i načina izražavanja i onih koji su to zapisivali ,grešili i ponešto dodavali !
Bogami, ćorava ili nećorava baba predvidjela rat(mislim na ovo što se dešava u Africi, i širi se kao epidemija)
AJMO SVI KALAS U RUKE I ALLAHU EKBER !!
Babaaaaaaaaaaaaaaa Vanga nema rata?? halo ba, truhloooo!! Nakon što je Sjeverna Koreja ispalila nekoliko desetina granata na južnokorejsko ostrvo Yeonpyeong, mnogi koji vjeruju u proročanstva prisjetili su se Babe Vange, Bugarkinje koja je predvidjela da će treći svjetski rat početi u novembru 2010. godine.
KAKO STE OBRISALI KOMENTARE SA VIJESTI O PROVODU U BEJSMENTU, HAHAHAHA, KOJI MISEVI, CIM SU LJUDI VIDJELI DA IH OFIRNO REKLAMIRATE I OSTAVILI PAR SLICNIH KOMENTARA, PUF! IZBRISANI SVI KOMENTARI! BEJSMENT-X!!!
na ocima joj vidim da laze....OCIgledno je...
Baba,baba,izvadi protezu pa mi ga malo poflautaj!
kaže školovala se u zemunu a bila je neismena, šta zna jedna babetina smrdljiva, ovaj tekst je čista glupost \"nastatr ce nova religija i sl\", ja ponekad popijem ali ona je pretjerala
Prije više od dvadeset godina, preciznije augusta 02, 1990, za prevlast nad prirodnim bogatstvima i nastavkom ekonomske dominacije započeo je Treći svjetski rat koji s godinama uvlači sve više zemalja, i koji još nije ni blizu kraja.
De sad\' od ove babe napravise da je Bog..
Haha, historija se ponavlja. Jos jedna nepismena zena bez kinte koja bi da zaradi izmisljajuci razne idiotluke...aka Harry Potter.
glupost
ja šo sere
bas izgleda da je baba u pravu... 3 svjetski rat pocece kao lokalni....