Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju pravo. Zašto ti muslimani ne idu u Saudijsku Arabiju, Oman, Katar, Bahrei, UAE i ostale naftom bogate arapske države? Pa tko će ih bolje primiti nego braća? A drugo, kršćani sa bliskog istoka, kakvi god da jesu će se integrirati u društvo, a neće podmetati bombe onima koji su ih spasili kao što to muslimani rade, niti će tražiti da se u školama odvajaju djevojčice od dječaka i sl.
Ne bih se bas slozila za to sto se integrisanja u drustvo tice. Mislim da to nije do religije, nego do kulture. Primjer, Bosnjaci u Svedskoj su se daleko bolje integrisali u drzavi nego pravoslavci iz Libanona. Zasto?
Jer su Bošnjaci europski narod koji iz nekog razloga samo glumi da su muslimani a stvarnosti većina Bošnjaka su muslimani onoliko koliko je Severina djevica. Zar ne bi živjeli po šerijatskim pravilima da jesu? A što se Libanona tiče, opet su se daleko bolje integrirali kršćani iz Libanona nego njihovi muslimani. Dakle pričamo o bliskom istoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cijela EU i Amerika su potrcale u rat protiv Libije, Iraka, Afganistana, Sirije. Sad bijeze od posljedice, kurvanjsko lice EU u punom formatu.
Ovi što gule 50% sposobno za odbranu ! Zašto nisu ostali i branili domove ?
Veoma zanimljivo, nije humanitarna katastrofa, a nisu Albanci. Smijesno ! Zapadnjaci i Amerikanci frljavi pa ne vide dobro.
Preuzeli ste hriscanske ljiljane pa ste nesto usporili. Nego kad se vi zumbuli vracate na bogumilstvo?
@felga Zadigo sam noge tvojoj mami i stavio 2 bombe i raketu , tako ako SIPA pita nek pogleda medju nogama tvoje mame , sva oprema je tamo ahahaha
IQ na nivou ! Hahaha pokušeaj trollanja od klinca ?!?! Ili sexualno ugrožene osobe ? 99% takvih nije vidilo brućke a kamo li imalo odnos !
Umesto EU i NATO za par sedmica uniste ISIL i vrate ovaj napaceni narod i tako se resi imigranata. Dokle je dosla situacija da i obicni gradjanin vidi da je sve takozvana americka demokratija. Gde ti amerikanac dodje pokazivati demokratiju ta zemlja je unistena.
Sta ce lojavac nego spomenuti Srbiju. Jebeni kompleksi pa svugde vidi Srbiju i srbina. Nesto te vuce lojavac.
BW1 Kako vreme u 23 posto, jel kod vas imaju te vremenske razlike, ipak je to velika teritorija, ali boli vas briga zato vam je tesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@fantom slobode,Vecina Bosnjaka se u sumskoj ne osjecaju kao kod svoje kuce.Zayebano je biti manjina haveru..
Njihova drzava i njihovo pravo da odrede koga ce da prime. Arapi se ponasaju kao gazde u tudjoj zemlji i nece da se integrisu. Sami su krivi sto ih niko nece
..Kao da je problem napraviti dzamiju ili mjesto za klanjanje. Mi muslimani se snadjemo i napravimo se mesdzid za sekundu. Nigdje veze taj glupavi ministar!
Nisu svi humani ko labelo:D
E yebaji ga slovak ni ja se u rep.sumskoj ne osjecam u svojoj kuci ko kod kuce..
Ispasce Srbija na kraju najbolja za ove nesretnike...
Danska ---- Muslims in Denmark force sharia zones - MRCTV https://www.youtube.com/watch?v=Dwz9Wl3Bsu0 Nije rijec ni o kakvim izbjeglicama nego je rijec o osvajanju evrope na miran način -dakle nema vise ratova vanjskih nego ce evropa iznutra da gori. Na muslimanima BIH koji su bijele rase(evropljani) ostaje samo da odluce da li ce se prikloniti muslimanima(afrikancima i arapima) u klanju evropljana ili cemo se svi zajedno suprotstaviti ovim pecinskim kozojebcima i vratiti ih u njihove vukojebine odakle su i dosli.
strasno, tvoja sestra se priklonula crncima iz Senegala pa sta joj fali?
Da je EU pametna, i oni bi primali samo hriscane, ovako stvaraju predispozicije za buduce probleme. Neka muslimani idu u Katar, Kuvajt, Saudijsku Arabiju...
Nikad gluplju izjavu u svom zivotu nisam procitao.. toliko....
Gdje god su krscani dosli da sire "demokratiju", otimaju naftu i rudna bogatstva ostavili su kataklizmu iza sebe. Vjera koja je nastala 300 godina nakon smrti onoga kojo ju je propagirao, toliko se izvitoperila i toliko je zasnovana na lazima i izmisljotinama da nikakvo cudo nije sto sljedbenici te vjere danas ubijaju ljude sirom svijeta, unistavaju civilizacije a sve zbog nafte, energije i rudnih bogatstava. Licemjerje koje se prozima kroz samu srz krscanstva "propovjedaj mir, a ubi koga god stignes, samo ako je drugaciji od tebe" upravo kulminira i to se najbolje vidi na komentarima onih mladih fasista i nacista koji su odrasli i odgajani u duhu mrznje i netolerantnosti svojstvene jedino krscanstvu. Takvog licemjernog stava necete naci nigdje vise, ni u monoteistickim religijama ni u mnogobozackim. Mnogi normalno europljani su shvatili to licemjerje i zato su prestali posjecivati crkve i okrwnuli se univerzalnom dobru. Crkva je postala svjesna tig trenda, zato se okrenula ruralnom stanovnistvu, tradicionalno konzervativnom, (u BiH ima izraz za takve "seljacine") i kroz osnivanje krajnje desnih stranaka i mrznju prema strancima. Tipicno krscanska osobina: draga im je arapska nafta, prodaju im oruzje da se ubijaju medjusobno a onda tipicna krscanska mrznja prema svima koji su drugaciji od njih. Na kraju ce se ispostaviti da je krscanstvo Sotonina podvala i da je Isus bio kao "svjetlonosa" sto u prevodu znaci Lucifer.
Jogy28, ne rise.... ti kao da si se rodio prije 5 godina... ako si imalo pametan onda ti ne bi trebao nista objasnjavat. Ovi sto bjeze na zapad su upravo one budale koje su povjerovale tom istom zapadu da ce skidanjem Sadama, Gadafija, Mubaraka i Al Asada odjednom "procvjetati ruze" u islamskom svijetu bogatom naftom. I sta su dobili? Umjesto besplatnog skolovanja, lijecenja dobrih plata i mnogo drugih pogodnosti koje su imali, na vlast su dosli teroristi-k'o fol islamisti, ali u stvarnosti klasicni teroristi i zlikovci i novce od nafte umjesto da trose na skolovanje, zdravstvo i dobrobit naroda, ovi trpaju u sopstvene dzepove a i taj isti zapad sada dobiva naftu tri puta jeftinije. Ti mora da si mnogo glup kad ne vidis nikakvu vezu izmedju jeftinije nafte za zapad i miliona osiromasenih arapa. Mnogo si glup kad ne vidis sopstvenim ocima.
A ovi gdje god dođu pokušavaju šerijet uvesti ! A kod njih crkvi i sinagoga toliko da ih na prste možeš prebrojati !!!