Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo su i ratovali.
"Jednostrano prekinuli neprijateljstva". Ako je suditi prema ovom naslovu i uvodnom tekstu, Armenci i Azeri se sad grle i ljube. No izgledno je da je ipak prekinuto primirje.
Je**o vas rat..... dogovorite se za zamjenu teritorija azerbejdžanova enklava u Armeniji za armensku enklavu u u Azerbejdžanu.... Mnogi neka pricaju sta hoce ali su i Cesi i Slovaci gospoda u odnosu na nas balkance i bivsi SSSR, kada su se razisli....... ljudi su se dogovorili i odlucili, da niti jedan ljudski zivot, nije vrijedan 50-tak km kvadratnih.... i gdje su oni sad u odnosu na nas? Oni gore a mi dole....
Pa 1.4 počelo, garant aprilili