Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je\'bem li vam maj+ku svima!!
DOCI CE NJIMA SVIMA RUSI GLAVE KAD TAD . A VI STO SE PREPIRETE OKO SLOVA (J) EBBO VAS JA U MOZAK ISPIJENI NISTE VI NI BOSNJACI NI SRBI VEC OBICNA GAMAD SMRDLJIVA .
Nego kako, Kanadjani su vojno jaki pa ti pricaj sta hoces, jado jedan.
Cuj - Kenjadjani nekog presreli :)))))
Bravo mali
Kakvi vi i presretanje.Kad vas Rusi počnu lupati neće vas nigdje biti.
Posto sam ja vođe amoniman mogo bi vam se svima nakrhat familije bez obzira na nacionalnu pripadnost i političku opredjeljenosz
@nisam ja papanko ti si prava bosnjakinja, boli me neka stvar za Klajica ja jesam bosnjo i tim se ponosim a bosnjo je skracenica od bosnjaka a ti budi moderna pa budi recimo katolkinja ili etiopljanka..
@ ssss : Slazem se s tobom. Musliman sam ali kada me neko zovne Bosnjakom...ja se sva najezim....I kada upotrebljavam tu rijec,upravo mislim na naziva se nekulturan, neobrazovan, nepismen seljak.. Bez muslimanski,mislim na sve Bosance koji pripadaju ovome opisu.
Aj ba Bosnjo, naklopaj se lojanice i ne provaljuj se.. Znas li ti uopste sta znaci pojam \"bosnjo\".. Uzmi Klajicev prijeratni rijecnik hrvatsko-srpskog jezika i u njemu ces naci pojam da BOSNJO- naziva se nekulturan, neobrazovan, nepismen muslimanski seljak... Izgleda da je Kljaic to adekvatno opisao.. Pravi Muslimani neka me izvinu zbog ovoga jer mislim da oni sebe ni u ludilu ne zele da nazivaju \"bosnjama\"
Pa to je klasicna srbofilija koja se prosipa i po portalu i po sax forumu.
@sax \"Dvadeset četiri sata prije posete Ottawi..\" zar nije posjete?