Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centrotrans preuzeo odgovornost
07/22 never forget
kad su vidjeli da je u bosni autobus udario u kucu, oni su amjerno udarili avionom. cisto da se zna ko je glavni baja na planeti
hajd za bazen u kući sam čuo... ali za aerodrom u kući...
Titichi romantiziraju Jugoslaviju i njeno vrijeme gledajuci ga odvojeno od rata. Rat je neodvojiva posljedica te ere. U toj bajnoj Jugoslaviji Srbi su izgradili vojsku koja se hranila od sviju a radila samo za njih. Rat je pokazao sta je stvarna svrha te vojske bila. A ovim ljudima iz Zastave je vakat bio da se vrate kobasicama i rakiji, kola pravit za njih nikad bilo nije.
Baja da nisi fulo temu 😄
@opetja :)
je li Centr.... preduhitriše me.
hvatao pokemone
Wayfarer 515
pa jesu li policiju zvali ili su se godili?
Kuca udarila u avion. K'o Ibrahimovicu u Manchester United-u...Kazu: "Manchester welcome to Zlatan"
ISIL preuzeo odgovornost
i kod nas je u binjezevu
Donnie Darko
treba kružni tok napraviti ispred kuće manje konfliktnih tački