Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto ovdje smrdi. Stajni trap se može pokrenuti i mehanički iz trupa aviona. Ovo je samo nepažnja pilota. Osim toga donji dio trupa je pravlja da izdrži slijetanje u slučaju neke nezgode. Ipak je avion najsigurniji. Jest malo prpa letjeti na 8000 metara i gledati dole reljef i krila kako se klate ali je najsigurniji.
Često u zadnje vrijeme problemi zbog stajnog trapa. Ili je stvarno slučajnost ili je na pomolu neki novi izum pa mu se priprema teren za plasiranje.
Niko poginuo nije a samo u BiH dnevno po nekoliko ljudi nastada u Golfovim. Pa se ti vozi u Golfu.
Koji im je djavo vise. Dosta furanja na Partizansku ekskadrilu i fazone spustanje bez tockova na Milica Gaj
Pa se ti vozi avionima....