Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHAHAH ne mogu da vjerujem da ste napisali "Airbas"...
Avioni mjenjaju smijer,gube visinu,nestaju bez traga,lete kroz ratne zone,otkazuje im elektronika,atmosfera je podivljala,orkani, oluje pijavice,tornada,zemljotresi,otvaraju se rupe u zemlji,poplave biblijskih razmjera,ekonomske krize,bune ,ratovi,glad,sida ebola,gripe svinjske,pticije,obicne i neobicne,sjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru ima li jos sta pa da svijet ode u p.m.a da zaboravih ufo,vanzemaljce,teorije zavjere,put na Mjesec,zuti tisak,homoseksualizam i pedofilija. Na kako lijepom mjestu zivimo.
...to sa tvog i mog gledališta... ..ali da gledaš sa nečijeg udobnijeg dobio bi drugačiju sliku... ...palme, sunce, djevojke u toplessu raznih boja, crnkinje bijelkinje azijatkinje...niske bombice, visoke manekenke...kokteli, na račun sleglo novih 50 miliona porast dionica zbog majmunske gripe u kongu, te napada parazita na plantaže banana...otvaranje nove poslovnice u tokiju,singapuru i buenos airesu... dobio si prinovu zdravog sina...a žena 23 godine bivši mode se super oporavlja...zove te ljubavnica dok poležavaš na plaži okružen ljepoticama kaze hoces li joj donijeti prada torbicu...ufff kontaš se moraš na zimovanje u aspen...konobar donosi ohladjen šampanjac i jagode... ...kontaš li...kako divan život, nebo plavo,sunce upeklo, ah taj tahiti...
ares, "djevojke u toplessu" nema bas smisla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što pilot nije rekao kopilotu da ugasi cigaru?
vala ovi kuwajcani i arapi su gresnici i to velikiii
mrš