Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista jako smetaju izrazi kao sto su \" optimizam\", \"sve manje zastrasujuca slika\", u tekstu koji govori o avionskoj nesreci u kojoj je stradalo preko 240 ljudi... Neprilicno i neadekvatno, i, ako se tako izjasnjavaju zvanicnici i eksperti onda ono ljudsko u njima (ili u nama koji citamo?!?), empatija i razumjevanje - gdje su?
ostrvo je tako htjelo
ako se raspao u vazduhu (vjerovatno na velikoj visini) onda je islo jako brzo tako da niko nije dozivio pad do vode....
Ja ne vidim ovdje nikakav optimizam !!!
Ako su mjeraci brzine stvarno bili u defektu onda pilot nije imao sanse da zna kojom se brzinom krece, tako da je mozda dodao gasa previse da se avion poceo raspadati.