Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovaj Tony kaki, a njegov predhodni stranacki kolega i bivsi premijer je odbio da se javno izvine za strasne zlocine koje su radili u proslosti Aboridzanima. Prosla vlast ( radnicka partija) je to bez premisljanja uradila i pocela da isplacuje odstete. Bas me interesuje sta stoji iza ovog.
Dobro ti jutro dobri moj Vlado. Sta ima tamo u tudjini :))) nisam ti u prilici poslati pjesmicu koja bi parirala mom momentalnom raspolozenju, radim:) Ovo je u pauzi za rucak :$$$
Hajd vazi se, javim ti kako mi je sjela :)))) pozdrav, i prijatan ti dan:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje god su dosli Britanci,Spanjolci i Francuzi tu je nastao genocid nad domacim stanovnistvom.Prvenstveno Britanski genocidi.
mora da su neki izbori blizu .
Upravo prosli pre par mjeseci....a sta ovo znaci, vidjecemo.
dosta je nepravde bilo prema aboridzinima, treba im poboljsati status ako je ovo iskren potez i nije predizborna suplja .
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
preseravanje
Da su pametni Aboridjani bi insistirali da se sprovede Daytonski sporazum I u Australiji pa bi dobili 30% vlasti :) a mozda I 49% Australije...
U biti Australija i jeste njihovo domace ognjiste.Sve od South Pacific Islands pa do New Zealand.