Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne majmune, ispunit ces zahtjeve da te Amerika nebi bombardovala.
''Vidi sranja u Ruandi.'' Svi su marionete, i A-SAD.
Obama , Putin, Asad, tu se ne zna koje veća pizda...puu, izgubihi neki dan 100KM stavim na napada za 3 dana , a Obama šupak ni metka ni rakete...
Koliko je samo tvoja vojska pobila civila to je sestrocifren broj vec. Bukvalno! I svejedno postoje spodobe iz raznih dijelova svijeta koje tebe podrzavaju. Svima njima zelim da pate jednako onako kao sirijski narod!
i svima koji mi lijepe minuse jer sam rekao sustu istinu (civili ginu od sirijske vojske,to oni i sami priznaju), *** mater ovako kolektivno i dabogda vasa djeca ginula umjesto sirijske. Eto...vi ste zlocinacki umovi,vas treba zatvoriti jer ste opasnost. Samo zivotinja moze podrzavati ubicu civila.
pizda tebi materina bezobrazna, hraknem te u celo, hajde spremi se i idi bori se na strani pobunjenika protiv Asada, vise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drzi se Assade, nedaj teroristima sa zapada da dodju do svog cilja !!!! Dok je Rusije bit ce i Sirije.
@h8er. Tvoje likovanje je nešto kao "..nas i Rusa 300 miliona...", probudi se druže..
Ti mi kazes probudi se, smijesno! Ne razumijem zasto se oblacis kao veliki patriota na klixu sto se tice BiH i stalno spominjes agresiju na BiH, a ovdje direktno podrzavas agresora nad Sirijom od strane zapada? Pogubio si kompas odavno samo sto ti to ne vidis.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
N.a.j.e.b.a.t ćete na ovaj ili na onaj način! Plan je skovan i kraj svake priče. Prvo ćete predati hemijsko oružje, pa ćete predati suverenitet nad državom, onda ćete dati guzice i tako dalje i tako gore..
@lik5 Nastavi dalje, živo me interesuje nastavak izlaganja..
Mene opet uopce ne zanima sta ima da kaze on,i njemu slicni idioti...