Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@NE EU Ne, nego cemo se udruzivati sa n.a.c.is.i.t.ima, kreatorima i izvrsiteljima G.e.n.o.c.i.d.a i a.g .r.e.s .i.je na BiH, j.e. b .a .l.i. ti braca A ra pi m a t e r gl.u.pu k.o.m.p.le.ks.a.sku.
nista ublazit dok se stooka ne dozove pameti i ne pocnu ponasati normalno i civilizirano
ma jasta, hajmo se udruzivati sa bracom arapima
Čuj, da ublaži? Znaci cionisticki tumor ima pravo na okupaciju, krsenje svih medjuanrodnih pravnih normi i na kolektivno kaznjavanje palestinskih civila? Otkud im uopste pravo da drze blokadu Gaze, da otimaju, provode genocid i okupaciju Palestine? Iako vam je ucitelj, vi njegovi EU sljedbenici, polako nadmasujete i samog Hitlera.