Sjećanje na žrtve holokausta
1
Ashton: Nismo nemoćni u borbi protiv zla
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa glavno zlo ste vi eu i nato ali u pravu si ti nismo nemoćni u borbi protiv eu zla
Može jarane, može. Kad je Karla Delponte mogla u Beogradu dobiti prangiju, ova će za njih biti seks-bomba.
Jesil se usliko jarane. "Prvi sedmog" samo što nije...
Na HRTu nedavno osvanula vijest - Nema pomirenja ni oprosta ! To je bio odgovor UN-a na prijedlog predstavnika zaracenih libijskih plemena podnesen BORCIMA - PROTIV - ZLA.
Zanimljivo da Klix brise moje komentare, a ostavlja reklame od ovog retarda Tomjonesa. Toliko o uredničkoj politici, a bogme i o položaju Hrvata u BiH. O uredničkoj politici, no ovaj put ne i o polozaju Hrvata, dosta govori i ovaj cjelodnevni nekrofilski ritual oko holokausta. Smrt je ovdje postala dio mainstreama. Ono sto su vijesti o novim gadgetima u normalnome svijetu, to su u Bosni vijesti o novootkrivenim genocidima nad Bošnjacima. U nedostatku vlastitih leseva, dobro dodju i Židovski. Pogotovo kad ih se u bošnjačkim danima pljuje i neometano širi najgori antisemitizam nevidjen jos od Goebelsovih ranih radova, pa da se eto stvar malo izravna.
NISTE VI NEMOĆNI...VI STE ZLO KOJE VIJEKOVIVIMA ORGANIZUJE LJUDSKE HOLOKAUSTE PROKLETI DEMONI...ALI USKORO ĆE DOĆI TVORAC DA UREDI OVAJ SVIJET A TADA ĆETE DO POSLEDNJEG BITI UNIŠTENI...
Moze li ovo ko yebat?
Tito je poznat po tome sto je Jevreje i Homoseksualce slao na goli otok. Sovinist i Fasist.
Smrt komunistima i nacistim..... starim anti-semitima i fasistima. Sloboda narodu da bira!
Pa vi ste toliko zločina počinili po svijetu, da bi mi trebalo dvadeset dana da sve to nabrojim !!!
ali ste "MOCNI"ostaviti jedan nevini Bosnjacki Narod na nemilost srbozvijerima i to sa generalnim sankcijama!EUROPA,dobra stara oronula k.u.r.v.a!
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Niste nemocni, ali ni za jedan zlocin ne bi prstom mrdnuli, dok se ne dogodi vama. Vasa suplja prigodna prica je izlizana ko stara cipela.