Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASTA LA VISTA BABY
CHETNIK IZ CHICAGA, SAD ZNAMO ZASTO NISI OTISAO U KALIFORNIJU, 'OCHE OVAJ DA TI SHUKNE. NEDAJ TI NJEMU GUZE ON JE BOLAN TERMINATOR ... SA METALNOM KITOM I JAJIMA OD CROMA JEBAT CETE, NECES MOCI DOMA
ZA CHIKA RASHA HAHA DOBRA TI OVA BREEE DOBRA :d
INDIRA PICICU !!!
arni uhvati se drugog posla zasto si odabran pederi ce ionako dobit sidu i sebe unistit
sve pedere treba nabit na kurac... ne bi se ni oni bunili
UZAS! prosto nemogu da vjerujem da su Sarajevo i BiH puni ovako umobolnih i homofibicnih ljudi. koga bi vi nabijali na kolce? dajte molim Vas?!?! svim ovim "zajebanim" daj 3 piva i medjusobno bi se pojebali u roku 5 minuta. uostalom sta vas briga ko s kim sklapa brk itd itd gledajte svoja posla! FREAKS!!!
arni ima mal kurac, al dovoljno velik da izjebe pedere... bil' mu ko od ovih nasih faflaca prolabrnjo?
Arnolde Arnolde Arnolde NAPUSI SE KURCINE!!!!!!!!!
i lubav izmedju covjeka i koze je jedna vrsta ljubavi. odobravas li i nju
Ozbiljno sam uzbuden i potresen radi ove vesti bre.. Dokle ce nas na ovaj nachin matletirati vishe.. Hajd´sto ne vole Srbe, vec im sada i mi, homoseksualci, smetaju.. I to je jedna vrsta ljubavi bre, samo shto ije izmedu zene i coveka, nego izmedu dva coveka, kao npr. izmedu mene i Chika Ratka.. Fuj bre.. Ali ipak, volio bih ga sturiti Arnoldu.. Voli Vas Chika Rasha ( www.gusla.spc / [email protected] )
arnold je vazda bio puno jaci biznismen nego glumac...a da su republikanci konzervativni..hehe pa to netreba dovodit u pitanje hehehe
Hehe Koji Idiot.. Sa Filma na Guvernera a onda se prodaje Bushu, koji je i sam pola budale.
pedere treba na glogov kolac nabiti
TO LEGENDO !!!