Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji sugradjani, svih vjera i nacija, kakve su to rjeci o Zidovima ? Imamo li u nasoj drzavi Jakoba Fincija i Svena Alkalaja koji su casni ljudi i posteno obavljaju svoj posao. Zasto se njima ne obracate takvim rjecima vec lajete uprazno na portalima a srecete ih svaki dan u Sarajevu ? Sta su po vjeroispovjesti ovi Amerikanci koji zagovaraju vase interese u pregovorima oko ustavnih promjena ? Zasto se njima tako ne obracate ?
Neovisno kakve ko simpatije ima do Turske al budimo realni tek sa Erdoanom po prvi put je Turska otvoreno čifutima rekla \"Mrš\". Bravo Turska, pravo Turci! \"Mrš\" je premalo za koljače djece!
da li ce se sjetiti da znaju visoko da lete masaallah - sjetili su se
naprijed izrael!
Zato Izraelski ratni avioni vježbaju po Turskoj vazdušne napade na Iran.
Mentalni sklop komentatora na ovoj temi je stvarno .... hmm ... \"cudan\". Tako treba? To Turci? Mene je strah za civile na bliskom istoku ... bolje je prvo sprijeciti, nego kad se \"nesto\" desi, praviti demonstracije.
muslimani skotovi, izrael najjaca vojna sila
slazem se sa odlukom Turske,zasto USA forsira ucestvovanje Izraela kad ga niko na svijetu ne zeli zbog cionizma i cionistickih zlocina.
kraljevi, tako i treba sa prljavim židovima!!!
tako treba...;)
OPASNO...MNOGO OPASNO....
bravo Turci