Erdogan razgovarao s Merkel
0
Ankara ne podržava sankcije protiv Teherana
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj Grke, sta? Pa Grcka je jedan od faktora zbog kojeg oni jos nisu u EU. Turska je bitna samo vama izgleda, sta ces, krv nije voda.
Turska je vazna samo vama poturicama , nikome drugom . Najnazadnije drustvo na svijetu.
Erdogan ce nju Merkel nocas opaliti pa ako bude dobro odradio .. eto Turske u EU
kakav erdogan kaka turska, oni su neki faktor samo u zivotima nasih moshnjaka, njihovih turskih genetskih isprdaka.
znaci li to da ti mogu j.e.b..a.t mater? :)
Turska nema nikagvog utjecaja? Pitaj grke da li nema utjecaja. Glupaco ako malo bolje procitas clanak vidjeces da se Turska pita, pita se itekako. A jedinoj osobi kome se ovdije ismijava si ti.
Jest kod nas incest normalan, ja i moj brat svaku noc imamo intimne odnose.
kod nas je incest zabranjen zakonom.a kod njih je normalno da ozenis kcer od daidje ili amidje.to barem svako zna.
Vedrana hoces mi popusit?
@vedrana opasi mi mosnje!!!!!
Cuj ti Kene.......svugdje toga Kima.....mora da se i u tvojoj familiji desavalo dok ti nisi nastao pa si tako dobro obavjesten.....a ti vedrana po obicaju ..res.....kad vama u zapadni mostar ista bude dolazila znacete da nesto znacite......ali dotle mozes samo da ih mrzis .....mislim Turke !!!! A ti Markel.......hoce Turci ce podrzati sankcije onda kad ti budes podrzala ulazak Turske u EU !!!!! Samo tako Turci.........
nije turska nasa,oni su zaostali,karaju se medjusobno u familiji pa su mnogi degenerici.mi smo ipak europa.
Je , Turska je bitna samo vama jer vam je ona majka , ali mislim opcenito u svijetu ona nema nikakvog utjecaja . Niti ce ikad uci u EU , ovi ju samo vuku za nos i ismijavaju .
Bice kako USA kaze, tako da je potpuno nebitno sto je Turska protiv.
Da, turci su baš ono nebitni u svijetu... Bolje bi bilo da pitaju vas iz Širokog šta mislite o sankcijama Iranu, vi ste jako bitan faktor ovako globalno kad se gleda.