Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nina sta se palis mrzitelju zena? jesi li mozda d.e.r.a.s? tvoji argumenti samo pokazuju da je tvoja majka bila takva, odgojila je nasilnika i mrzitelja. rijetko kad sam na strani zena, ali komentar ti je fakat glup.
Sve religije diskriminiraju zene, sto bi anglikanci bili drugaciji.
najbolje je to sto su zene jako religiozne i ispiru mozak djeci, praveci novu generaciju posluznih zena i nasilnih muskaraca
A najbolje ste jos u ulogama koje kakvih sponzorusa!!!!
Ma mi zene smo sve na ovome svijetu,radamo ,radimo ,odgajamo djecu.Da se ja pitam ja bi zenama dala da budu popovi,svecenice ,predsjednice drzava ,pape jer smo sposobne ukratko Bog nas je dao za sve.
i kod nas r e i s k i n j u?
Pedof.ili dolje!!!!!!!!!!!!!! Zenu za biskupa!!
...tipična religijska budalaština...a sve ih žena na svijet donijela...kad se razmišlja urcem a ne glavom...
Pedofi..li protiv zena.ma ovo je jeziva vijest!!!!!!!!!!