Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVO + HV + JNA +VRS = AGRESORI!!!! Agresori - Stjepan Simic (HVO Kiseljak) - Napad na Sarajevo http://www.youtube.com/watch?v=97SiBCGypi8 PAMTI BOŠNJAČE!!!!
Evo kakvi smo mi Srbi: Turci su zapisali a Bora Stankovic potvrdio da su Srbi sve do pocetka 20 vijeka zivjeli u Poliandriji SNOHACESTVU. Naime u Srba je vijekovima bio obicaj da Srbin zeni maloletnog sina starijom zenom s kojom on sam spava sve dok sin ne poraste a i posle.Obicaj je vjerovatno uvezen iz Grcke a u Grcku je dosao iz Afrike.Tako je na primjer Gazda Marko ozenio svog 11godisnjeg sina Tomcu 27godisnjom Sofkom.Da je Tomca bio siroce pravo da talumi Sofku imao bi Tomcin stric ili stariji brat-tzv Crnogorski Djever.Djeca bi se dijelila na Babovice i Mojovice ako bi se uopste znalo ko im je otac.Inace takva djeca su sama sebe nazivala Tatkova Unucad.Pored ovog obicaja u srba je postojao i LAPOT. Taj obicaj je toliko grozan da nije za javnost i ja nemam zelje da ga opisem-proguglajte sami.... http://www.youtube.com/watch?v=BcEpXMpsLj8
@ ampak srbi piju krv mrtvim zrtvama dok vampiri piju krv zivim zrtvama, koja je razlika tu, kad si toliko pametan, ampak srbine, tj covicu dragane !? Da Bog da ti srbi pili krv i srbi zivi i srbi vampiri !
Moja Andja zaista ocekuje nobelovu nagradu za pronalazak efektnog sredstva protiv silovanja. Recept je genijalno prost: rj zatrazi ona odnah dize noge
Srpska barbarija i sistematsko silovanje Bosnjaka i terorisanje civila nazalost se nikada NECE iskorjeniti !!! Kad ne bude vis Bosnjaka za silovanje i genocide tad ce srbi teroristi klati, silovati i ub*ijati hriscane Evrope a i svud gdje su se okotili ! Hvala Angelina , hvala hrabra zeno !
Srpskoj barbariji i sistematskim silovanjima Bosnjaka nazalost se nikada NECE iskorjeniti! Kad ne bude vis Bosnjaka za silovanje i genocide tad ce srbi teroristi klati, silovati i ub*ijati hriscane Evrope a i svud gdje su se okotili ! Hvala Angelina , hvala hrabra zeno !
Stvarno mi je preko glave ove Anđe........
i ti prolupala mešćini skroz čuj to ˝ bez silovanja u ratnoj zoni˝ to ti je kao ratovanje bez bojeve municije ili ti piwo bez alkohola..........
koliko to bosnje para trose na lobiranje ?! sad mi je jasno zasto ni drzavnim slizbenicima vise za place nema ...
Ali samo protiv s i l o v a nj a u ratnim zonama. Izvan ratne zone, znači, nije problem.
Kad nemože Oskar hajmo na Nobela Anđo providna si !!