Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"dok je Turska Republika Sjeverni Kipar, koju priznaje samo Ankara, na sjevernoj strani." hahahaahahhhahaha
---Rješenje višedecenijske podjele Kipra moglo bi biti postignuto do kraja ove godine ukoliko sve strane ostanu konstruktivno uključene u pregovore Moglo bi se i rješenje višedecenijske pljačke BiH devizne ušteđevine riješti ukoliko do kraja godine Srpska eto skenira dokumente !! :)))
grci i turci zajedno? aihihihihi, gore od projekta tzv međunarodne zajednice u bih.
Zašto ne ,pa podijeljeni su 1974..šta je bilo do tada..surađuju oni bolje nego balkanski mohikanci misle..
@katoni hahahahahhaah ma jebu bošnje više nego vi možete nafatati istospolnih ..pardon istonacionalnih..ali samo sa prezervativom..jebiga na idućem popisu probiće krov u CIA
E sad ste ga precerali Međunarodno priznata grčka strana Republika Kipar nalazi se na sjevernoj strani ostrva, dok je Turska Republika Sjeverni Kipar, koju priznaje samo Ankara, na južnoj strani.
Bas pozitivna vijest u ovim mracnim vremenima. Cestitam vam na svim naporima koji ste ulozili ka procesu ujedinjenja a prije svega pomirenja uprkos razlikama u kulturi , jeziku i vjeri . Vi ste lijep primjer gdje su evropske vrijednosti ipak prevladale i nadam se da ce i u Bosni poceti slijediti taj put.
KlixE sjeverni je turski dio ljeb vas yebo..