Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako SAD proglase bankrot, ja castim.
ajd zivio :)))))
...cime...? ako se to desi zna se sta slijedi! jarane treci svjetski rat pa ti vidi sta prizivas :-) znaci nema vise interneta smart telefonije, igri, niti komentarisanja po klixu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Nebudite djeca... kakav Izrael... Izrael bez SAD ne postoji, Kolaps SAD bi znacio i kraj Izraela. Cuj izrael sa 7 miliona stanovnika i bez ikakvih prirodnih bogatstava da zauzme mjesto vodece drzave u svijetu... Pa jeste li vi normalni? imate li ista u tim glavama? SAD direktno pokriva 40% Izraelskog vojnog budzeta i to je jedini razlog sto ta drzava postoji i sto se qurci sa svojom armijom. Najveci izvor strane valute u Izraelu su ulaganja americkih firmi (zidovskih vlasnika) kao i doznake zidova sirom svijeta (vecina iz SAD). SAD je daleko najveci trgovinski partner Izraela i kolaps SADa bi znacio automatski kolaps Izraela ekonomski jer je Izraelska ekonomija vjestacki napuhana i debelo se oslanja na SAD, a da ne spominjemo gubitak velikog brata koji im je cuvao ledja od njihovog postanka.
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
SAD je centar svijeta,sve misle da je njihovo.Ako oni proglase krizu bit će u njih a zašto bi u nas bila.
Svijet bi bio bolji bez vas i izraela g.o.v.n.a jedna
Nema taj bankrot veze sa nama, mi smo odavno kokuzi :)
Bosna je ekonomski stabilnija od Amerike. hahaha
DUNJALUK HELAČ, NI OD STOTINU HEČIMA TU NEČE BITI NAFAKE, BOŠNJO ZA LOPATU I KOPAJ ROVOVE, BIĆE BELAJAAAAAA.
Ma haj sta ima veze jedna se otegla druga se protegla xD
ma hajde sta ima veze, jedna se otegla druga se peotegla xD
Ovo je sve zapisano u Kuranu prije mnogo godina.Samo je trebalo procitati
To je njihovo političko prepucavanje,to se neće desiti NIKAD.
Nije vala odavno neka kriza. Bilo je i kod nas to se oni prepucavaju, pa poče pucavanje. Nikad ne reci nikad.
Ne razumijem šta to nama znači ili bilo kome u svijetu SAD,neka mi neko objasni šta će se desiti ako propadnu?
NIJE TAČNO DA SLIJEDI KATASTROFA,NEGO ĆE DA POŠNE DOBA SVJETSKOG BLAGOSTANJA AKO SAD PROGLASE BANKROT ZATO ŠTO SU ONI NAJVEĆI POTROŠAČI SVIH RESURSA AUTOMOBILI SU IM SVI BENZINCI I NAJMANJI MOTOR JE V6, BACAJU 50% HRANE,NAJVEĆI POTROŠAČI STRUJE,HRANE,TEKSTILA,METALNIH RUDA I DA DALJE NE NABRAJAM
ko se sa masonima druži ostane kokuz
ova situacijs je nemjerno izazvana,kao ipred 2.svj.rat.nakon nkega je SAD ojacala do maximuma,srvoren izrael,novu neprijatelji.amerika se hrani ratovima i krizama,i sluzi kao proizvodna baza izraelu.njih ne brine recesija,mocnici tako profiiraju,nije ih briga za prosjecnog amera,koji je inace dobar i vrijedan.ljudi crnce po 12 sati,a sve siromasniji,dik su elite bogatije. bice rata kazu svi..
slazem se, njima je rat u siriji trebao ko ozeblo sunce, ne bi li ih izvukao iz krize u koju tonu. a ovako, bismo nažalost svi mogli ispaštati.
cuj recesija i svjetska katastrofa? pa kako vi nazivate stanje u BiH? ja ga upravo nazivam"recesijom i katastrofom"...