Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to svugdje, zar ne?
uglavnom se misli na radnike iz Indije,Pakistana,Filipina,sri Lanke koje zaista tretiraju lose dole.radnici su podijeljeni na tiere a navedeni imaju najniži.
http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/3382-obecani-posao-u-iraku-prevareni-radnici-iz-bih-najavljuju-tuzbe.html
...lijepo ja kažem, beduin prešao sa kamile na džambo džet, fali ono između......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Brate cigani bili i ostali...dzabe sve pare svijeta..Najblize Evropi sto ce Arapi ikada pribliziti je kupiti stan u Sarajevu i tu im se sve zavrsava.Bez obzira koliko para imali, nikada nece biti dobrodosli ni u kojem dijelu Evrope osim kod nas..... Jer mi se realno prodajemo za 1km.
Kakve to ima veze sa ovim člankom?
thorin....pa nema veze kad neces da razmisljas....ovakvih ljudi je u tom svijetu ko gohvana i bogate arapske zemlje neznaju sta sa njima....a sta bi drugo nego ih ***rtovali prema evropi...u ovom slucaju vjerovatno u federaciju bih a odatle vjerovatno ce pokusavati prema zapadu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
staaaa,jos ih nisu poslali u bosnu??????
Nek je u Bosni bolje sa domaćim radnicima !!