Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ba ko bi zatukao ovog jada fakat nije dobre glave, ne zato što puca teorije, od kojih mu mnoge ne piju vode i koje su oborili drugi naučnici istog ranga, jer je ovaj popularan samo što izgleda ovako Bože me sačuvaj i oprosti... Hoking je jadan i ćemeran , bukvalno živi na aparatima i neko bi da ga jadnog rokne..., a njegovo je da melje pa ko se nahvata da mu povjeruje . Einstein je rekao da ništa ne ide brže od svjetla, ovaj tvrdi da je materija u neposredno iza velikog praska išla brže...
Stephen je za Nauku ucinio dosta tog i na tome mu hvala, ali ko moze mrziti ovog naucnika je ograniceni idiot u mozgu eto toliko.
"Zbog zakona poput gravitacije, svemir moze i stvorit ce se iz nicega " tvrdi uvazeni znanstvenik u jednoj od svojih knjiga. Od kada su zakoni gravitacije postali "nista" .Na ovakvim se izjavama zasniva danasnja znanost.:)))) Koji cirkus i obmana!? Medutim, zelim obratiti paznju na jednu drugu cinjenicu, a to je da mi zapravo sa sigurnoscu ne znamo da li iza Hawkingovih teza stoji stvarno on , ili neko drugi "pametuje" u njegovo ime.
Šta reći osim da ne znaš ni približno dovoljno.
@bajro1980 Tvoj problem ne bi trebao biti koliko ja znam , vec koliko znaju znanstvenici kojima vjerujes.Ako cijelo znanje svemira gledamo kao jednu vrijednost od 100%, pitanje je koliko % znanja posjeduju ti znanstvenici?U mom slucaju ja priznajem da se moje znanje u odnosu na sve ukupno znanje u svemiru mjeri promilima.Koliko znanja posjeduju znanstvenici? Mozda tek 2-3% od ukupnog znanja.Dakle dolazi se do zakljucka da su oni zapravo prave neznalice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kvota 1,01 da je u pitanju vjerski fanatik.
glupaca... Ne treba ga ubijat, dovoljna mu je kazna sto je ovakav bogalj..
izvirili mu donji zubici ko u pudlice
@Shahbaz hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhhhaaaa Eji si me nasmijo hahahahahahahahahahahah
Eh a da je Hawkinga htio ubiti musliman, ja što bi nastupila globalna dreka: Svakih 2,5 sekundi na svim TV vijest u telopu, te muslimanima nestalo žrtava pa krenuli i na INVALIDE, nakon što su zadnji put odradili GAYeve, itd itd, u čemu bi naravno prednjačile srpske informativne kuće !
@Tarzanbegovic Znači sad se udra lukavije, kombinovanje svemirske mrkve i štapa kojim je Arhimed htio da pokrene Zemljinu kuglu !