Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bobica Nek si ti nama objasnio/la kako se to radi. Hvala na iscrpnoj edukaciji. Ovdje se vjerovatno nije odnosilo na to kako se dobije dijete negu u smislu da neki koji zele ne mogu. :)
Meni nena kuhala mak u mlijeku. Spavo ko bubica.
ma kakva kaucija.. treba odmah u zatvor. pretukla bebu iz razloga što nije imala šta obući? smješno, a u isto vrijeme i žalosno..
ako nisi znala, djeca nastanu tako što tata p.o.y.ebe mamu, pa se jajnik oplodi spermatozoidom. nije loše to naučiti, ako ne znaš koristiti kontracepciju, a dragi ti ne koristi prezervativ, možeš i ti zatrudniti. a ti se samo pouzdaj da bog daje djecu - doduše, u nekim kulturama pričaju, mada puno mlađim klincima, da ih i rode donose, neki ih nalaze i u kupusu. ma kakvi, sve je to igra jaja i spermatozoida
joj bebu jer ju je tukla. a što je ožednila, i ja ožednim poslije dobre trave, bogami i ogladnim. i nije joj davala da PUŠI, nego je PUHALA u nju, prema tome, tu je ne bih kažnjavao, vjerovatno se beba i uspavala poslije toga
Čini mi se da ženka psa ili mačke bolje vodi računa o mladuncima nego ova zlotvorka itd.
I Bog svakom da djecu :S