Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad se naodmaraj...
ako je zbog odmora - onda je halal
Ma ne znaju seljačine ni prevesti ne preuzeti kako treba vijest...
Ne skontah vijest. I proguglah. I pronadjoh:D orginalnu vijest, koja na kraju kaze: \"And then there’s Brigit Hippen. Hippen (pictured) was charged with involuntary manslaughter for essentially burning her child to death. Her daughter Karina Perez died of hyperthermia and was said to have a temperature of 108 at the time of death, thanks to Hippen leaving a hot hair dryer running on the child for several hours.\" Hej, ubila je kcerku! To je poenta vijesti!
Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak!
LAZIRALA - Daj ba vise nemoj te mi ti nakaradnih rjeci fuj...
A bolesti :S www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
Na sta su sve ocajni amerikanci spremni (sa prosjecno 10 dana po godini godisnjeg odmora) da urade za nekoliko extra dana godisnjeg.
a da je naša, napisala bi da su joj kćerku rastrgali psi lutalice.
Da ti je zdravo glava dobila si otkaz xD
Haj malo brate o bošnjacima, došljacima, servima, rvatima, šta mi tu nešto iz New Yorka pišete, ko da nas to zanima. Dajte brate više nacionalističkih tema da možemo lijepo komentarisati.
sad ce neko pocet o politici kenjkat i ovdje