Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovo face, ovo su njuške.
ovo su Američki židovi , vidi im se na facama . ove treba noktaricom sjeći
ovimi liče više na čifute i zašto ne ne vješalo
Jadni nevini ljudi u tamnovilajtetskim kazamatima kamenog doba.Doći će demokratija u iran na krilima nato-a , zasjaće sunce slobode napaćenom narodu irana.
vrati će im ameri za ovo, al baš yebbeno.
http://www.youtube.com/watch?v=S0A3WMOLOKo&feature=watch_response_rev
Ovo nisu Amerikanci..Ovo su arapcine, a ooni nikad nece prihvati civilizacijske tekovine Amerike..Oni bi da nametnu Americi svoj istocnjacki primitivizam, ali NECE MOCI.... U PALESTINU PA MASALAJTE I TEGBIRAJTE, ILI MALO BLIZE U TOR OD 24% BIH TERITORIJE, ALI NI TU NECETE MOCI JOS DUGO...EUROPA CE VAS POMESTI UBRZO...
lice na onog norvezana..
Kad prva bomba padne na IRAN započinje svjetski metež, i to malo žešći. Samim tim otvara se i sezona lova na smrde. Prema tome nemojte se prerano radovati.
masala
za - Fas.iste treba za mu.da objesiti. Treba početi od netanjahua i arijela.
Hehehehe, 2 mala izraelićana i jedna mala čifutčica išli da planinare na miniranoj granici između Iraka i Irana, hehehehehehe. tako se oni treniraju.
Fas.iste treba za mu.da objesiti.
da se ja pitam ovaj juden-olos bi zauvijek ostao na toj nekoj planini
svijet je totalno poludio
@bosanceros: Špijunirali mene dok sam ti stavljao mami.
sta su spijunirali,sir i datule heheheheheh