Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve arapske zemlje osim Palestine su obicne kurve americke i cionisticke, ovo je samo prica za širu narodnu masu
Pametno receno ! Sve si rekao
Ko nije bio zavrsio je lose, Sadam, Gadafi, itd, ko se amerima suprostavi nema ga....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...arapski lideri najčešće ne mogu ni sami sa sobom...hrpa prevrtljivih tukaca.
...ne treba ti ono "kao" :)
...zaj­ebavam sam sebe, nije zabranjeno :)
http://dai.ly/x2cjuh9
Kao Ameri ih izvode. Pa da su ih 20% izveli, ISIL bi bio znatno oslabljen. Prodaju maglu narodu da oni kao nešto rade protiv ISIL-a, a to je glupost. Da se šaka RPG-ijaša, PAT-ovaca... može igrati toliko sa Amerikom... Bolje da svu opremu iz zaljevskog kontingenta date Asadu pa bi vidjeli šta znači borba protiv ISIL-a.
Naravno da neće, kad su uvidjelai da je IS tu da ostane. Otići će i Amerika kad-tad valja onda glavu pod nož Baghdadiju!!!
Evo covjeka koji podrzava odsijecanje glava. Teroristo jedan !!
Odsjecanje glave i raspeće na krstu je šerijatska kazna. Naravmo da podržavam odsjecanje glava ubicama, lopovima, hoštaplerima, mafiji, pedofilima, dilerima droge i raznoraznom šljamu dunjalučkom.
Naravno da ne podržavaju. Amerika je stvorila IDIL. Rusija je zadnjih nekoliko godina prevršila mjeru sa ucjenama za plin i s Ukrajinom. Amerika je stvorila IDIL na teritoriji koja je bogata naftom. Naredila je Iraku i Siriji da fol izgube te teritorije kako bi sa bogatih naftnih polja po jako niskim cijenama kupovali naftu od IDIL-a,te sa tako jeftinom naftom smanjile cijene na svjetskom tržištu. Rezultat toga je sadašnja kriza u Rusiji, koja je u ekonomskoj blokadi i njeni energenti su sve manje traženi u svijetu. Arapskim zemljama takođe ne odgovara ovo stanje.
Bravo analiticaru jedan !Cjeli svijet vidi da Amerika unistava IDIL a gdje si ti vidio da ga je stvorila??
Svijet vidi da uništava, ali ne vidi da hoće da ga unište, pa na Irak su ispalili i obavili zračnih napada u roku 12 sati kao sve ovo vrijeme na Idil, razbili organizovanu vojsku u 7 dana, a sada kao hoće al ne mogu. ma oni rade samo šta je NJIMA U INTERESU u tom momentu, kada im bude interes da ga sjebu sjebat će ga za 24 sata.....
Ma gonte se svi u 3pm.
idil je nanio više štete islamu u svijetu nego iko, ta teroristička grupa ne može predstavljati milijardu i pol svjetske populacije koju čine muslimani. svako ko misli da je ovo rat protiv islama ili za islam obična je budala.
God bless Syrian Arab army God bless Bashar al assad God bless National Defence Force (Syria)
arapi se boje da ne pokvare odnose sa 24%
arapski lideri ne zele da bombarduju muslimane jer su i sami muslimani i boje se Allaha ! to je prava istina !
Zato sto poludivlja arapska plemena, sto otvoreno sto prikriveno podrzavaju ISIL i svrsavaju na tu ideju
malo si glup opce je poznato da 99 % arapskih zemalja je pod americkim nogama i da je ISIL Americka tvorevina :)
@Narod, kako je ISIL američka tvorevina?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Zašto arapske zemlje sve manje podržavaju Amerikance u borbi protiv IDIL-a" zato što je to politika i zato što je tako dogovoreno.