Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Europljani ne djele americke stavove ni nacine djelovanja po svijetu,to trebaju naglasiti tz.analiticari,Jedino sto osjecaju za amere je gnusanje .Uvodenje holiwuda u stvarni zivot,bezocne lazi koje prezentiraju svijetu nametanjem demokracije a provode teror,koju placamo mi sirom svijeta.No nicija nije do zore sjala, propasce ko´ i sva predhodna carstva....zasnovana na nepravdi.
ISKENJAM IM SE NA SRED TAJMSKVERA
hahah...konju jedan pa sta je milosevic bio nego jedna manja karika u nwo...e smrdi mozete zajedno s amerima tu ste negdje jednako zatucani
ziveo milosevic,zivela srbija,smrt novom medjunarodnom poredku
sta ocekivati od glupih amera...narod sa ispranim mozgom a sa takvima je najlakse manipulisati, nekad mi ih zao bude
nek je on mrtav i bačen na dno okeana... gdje mu je i mjesto. i meni je bilo drago kad sam cuo
nevjerovatno zatucano
Glupi amerikanci