Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne mogu da vjerujem da i poslije ovakvih informacija komentari ce se svoditi na Srbin, Musliman ili Hrvat... Dajte ljudi, probudite se....
Komentari tipični za one kojima djeca nisu još ni na kraj pameti a kamoli da je imaju. Ovo je medijsko pr.ese.ravanje. Vaše dijete će vam vratiti udarac samo ako je bila igra ili neke neozbiljne tobožnje \"batine\". Neće sigurno vratiti ako je dobilo poštenu \"fasungu\". Značo ovo je bila zayebancija. Osim toga odakle joj puna kosa onih pletenica, neko to brižno i strpljivo isplete svakih par dana.
Eke ti u Lištici vidio crnca
lijena nigerchina
Zato svi crnci postaju banditi,svoja djela prenose s koljena na koljeno
Ovo se kod nas nikad ne bi moglo dogoditi.
Gdje su bili svi ovi dušebrižnici kad su stizale slike iz Iraka?
tvoji saveznici su dim sa neba i pustinja :D ko tebe sta pita? mrs u pustinju i povedi bradate srbe sa sobom :D
pogledaj samo sarajevo-x frekvenciju negativnih vijesti od prijatelja pa onda neprijatelja Bosanstva. Sve ce ti biti jasno za sekundu :) Kao da se u Rusiji nikad nista lose ne desava :D samo u drzavama koje su bombardovale Beograd :D Uredu je javljati sve ali bar podjednako :D, trebace 5 godina non stop negativnih vijesti iz rusije da bi izjednacili blacenje svih koji su bombardovali seljak grad beograd :D
\'\'Jer broj jedan cilj i naj skuplji cilj velikosrpstva je da Bosna zamrzi svoje saveznike. \'\' misliš one saveznike koji su gledali kako nas četnnici i ustašše kolju 4 godine ? one saveznike kojima se pred očima desio genocid u Srebrenici ? one saveznike koji su blokirali aerodrom (francuski bataljon ) u Sarajevu pa su vraćali u opkoljeo Sarajevo svakoga koga bi ugvatili na pisti !? one saveznike koji su nakon što je naša Armija BiH napredovala prema Banja Luci rekli stop ! nema dalje ! a do tada su gledali kako skapavamo i crkavamo pod četnničkim granatama, u masovnim grobnicama !? eto ti takvi saveznici, ako bude kakvog rata opet se slobodno možeš oslonuti na njih nek ti oni čuvaju duppe, oni moji saveznici sigurno nisu ! a i jadan li je onaj čiji su oni saveznici, teroristi i koljači cijeloga svijeta danas !
to je samo neki američki kršćanin koji je vjerovatno sexualno zlostavljao kćerku ..inače takve sexualne incestuozne pojave vrlo su raširene među kršćanskim pukom, naročito američkim kršćanima
Svrha je, velikosrpski spijuni koji rade za sarajevo-x, lagano sire anti-zapadnu propagandu. Jer broj jedan cilj i naj skuplji cilj velikosrpstva je da Bosna zamrzi svoje saveznike.
Imal kakve modrice ili ogrebotine koje svjedoce o nasilju nad dijetetom ili je ovo uobicajeno medijsko pr,es,era,va,nje jer bi ja inace morao da tuzim brata i babu za razne piz,da,ri,je koje su meni radili iz za,jeb,anc,ije dok sam bio mali. Ne da nisam bio zasluzio.
zašto trpaš muslimane i to sa velikim M sa Srbima i Hrvatima..ko su ti muslimani sa velikim M ??????
A svrha objavljivanja ove slike i na ovom portalu je .....?
To jest AfroAmerikanac..ima igorih stvari kod njih.