Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sanduci,samoubistva,ptsp i jos mnogo toga ceka amere u islamskom emiratu .
Ima li tko link na taj članak? Tražio sam na FT.com/ Columnists / Jurek Martin ali nema ništa.
Ma kakva pobjeda. Bitno je sacuvati obraz nacije. I Rusi su isto ovako prije nego ce se povuci napravili kobajagi ofanzivu, ubili par mudzahedina, proglasili pobjedu i utekli, samo sto niko nije pao na foru i vjerovao u pricu. Ali oni nisu imali CNN i FOX tako da je sve moguce.
Mislim da bi trebali Afganistanci na referendumu odlučit da li su protiv minareta i/ili stranih vojnika.
@@coco talibani i imami su naredili rusenje Budistickih hramova. Americka vojska zeli da oslobodi Afganisanski narod od vjerskog ZLA i terora. A takvi kao kao ti su slicni srbima i hrvatima koji podrzavaju vlastito zlo. Ipak nisam se dobro izrazio nije ISLAM nazadna religija vec oni koji tumace i koji se predstavljaju za imame. Izvinjavama se zbog tog. Ali nema skoro iko u toj zajednici da se suprotstavi nazadnjastvu.
E baš si ti neko dobro sjeme.. Vidiš, upravo se i ratuje u zemlji tih ljudi koje ti zoveš zlim. Poslati hiljade vojnika u zemlju hiljadama kilometara daleku da ratuju - to je dobro?
pa zar ti nisi bosnjak? braca ce te smaknuti kad vide sta pises!
Islam je jedna nazadna religija a imami siju sjeme zla. Tu lezi cjeli problem. Kad ne bude onih koji uce djecu zlu a to su imami po skolama tad ce se rijesiti problem.
Obama mora promjeniti metu. Glavna meta moraj postati imami i serijatske skole. Djecu treba izvlaciti a islam pretvoriti u skolu zla koja sije sjeme nasilja.
i muslimani prave istu gresku kao srbi 1991, ali to se obicno vidi tek kasnije kad splasne nacionalno loodilo!