Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoriš neki Apple PC kad ono u njemu na svakoj komponenti "Made in China" :)
Jadno
Integralni krugovi :))) !? Nenadzebivo :) ! Kavi su ti neintegralni krugovi, sa heljdom, jecmom :) ? Stavite nekog iole u IT-u kad je tema IT :) , ne blamirajte se!
Ma ne mogu se izboriti za pobjedu protiv huawei i honor kompanija usporavaju ih ali kinezi su to... Teško će na tom području dobiti kineze jer polako i ti Google servisi postaju prevaziđeni... Još malo će blokirati a onda će morati tražiti kompromis i dogovor
Pa vidiš da Huawei koristi američke čipove, kako onda ne.mogu da se izbore?
Mogu biti prevazidjeni, ali 100% je sigurno da Kinezi a ni Rusi to nemogu. Dok se USA i EU, a u poslednje vrijeme i UAE, fokusiraju na istraživanje tehnologije i napredak, Kinezi i Rusi se oduvjek fokusiraju kako da to pokradu, hakuju, koriste za špijunažu, maliverzacije itd.
Muslimani protiv SAD-a i EU...kao i jos jedan narod od tri
Ovi cipEvi ce odrediti buducnost globalnog poretka, a tu su SAD i partneri daleko najdominantniji, dok se ne pojavi neki Escobar medju proizvodjacima i pocne raditi protiv nacionalnih interesa Amerikanaca ;)