Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvih u Americi su puni zatvori. Koliko je njih nedužnih do sada u tim zatvorima umrlo,nevino ubijeno itd. To je ta USA demokratija.
Gori su nego Sjeverna Koreja.
Normalno da ovo nije uredu niti normalno ali to se desava sirom planete al u novinama možemo samo čitati kako u Ametici poslije godina i godina evo primjer 48 godina neko nije odustao od ovog čovjeka neko je istrazivao istinu i pravdu kod nas bi poslije 3 bio zastarjeli slucaj i istruho bi u zatvoru bukvalno samo sto bi kod nas za ovo dobio svega 3 god.
zbog ovih presuda i ubijanja po ulicama.ne bi zivio ni kao turista u USA. mozda samo u Zedovoj bandi :)
Sto ti je uredjena drzava, cim ustanove da si nevin, odmah te puste, makar to bilo i nakon 48 godina.
Nista ovo nije zacudzujuce. U Americi zatvor je biznis zatvaraju ljude za svaku sitnicu cak se prica da 60 posto zatvorenika nisu nists uradili. Sto zatvor punij sve vise para za senatora I wardens te drzave
Maksimum 175.000 dolara za 48 godina nepravedne zatvorske kazne. Oklizneš se u Mc Donaldsu, pa možeš računati na par miliona dolara.
kakva online kampanja,pa što se u americi tolko prosi i išće,amerika je izgleda zemlja prosjaka,sve nešto fundme,daj mi ,poguraj me,doniraj,podrži me i slične zapadnjačke riječi za prošnju
Nas narod bi odmah da vjesa pred Sebiljom. // Sto se odstete tice, ona je daleko veca od ove koju nasi novinarcici prepisase pa bio on crn ili bijel.
pravda je spora i ne postoji
✨demokratija✨
Hoce li iko odgovarati jer je nepravedno osudjen, ili je ono samo u fazonu evo ti nesto para i zavrsena prica
Ovo ima samo u Bosni
Ma pustili ga da ga ne liječe, troškovi liječenja mogu biti milionski.
Bolje da su ga odmah osudili na smrtnu i pogubili,bar bi bio slobodan odmah,a ne pola stoljeca neduzan u zatvoru
Amerika - zemlja snova, osude te, provedes pola zivota u zatvoru i onda kazu, ok druze nasa greska, slobodan si. evo ti da kupis sendvic.
Kad je crnac u pitanju nema tu puno provjeravanja, odma haps...to je ta poštena i prepoštena demoNkratska amerika. Allah dž.š.je uništio insallah
slagirani ameri