Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista......idi malo kod Dabe da te zapisa mo-ronu genocidsni ........vidis da vise ne znas sta lupetas !!!!!! Postao seljober politicki analiticar.........samo sto je gl-up al to je normala kod krkana i sto mu je rijecnikm zivotinjski.....tj vooooooolovski ko u gazde mu Mileta vrhovnig krkana !!!!! SIKTER SELJACICU........nemas takav gl-up i ruzan zenska pored sebe.....dok sam to meso peces ja-do pa nam visis ovdje pokusavajuci izljeciti te cobansko genocidne frustracije lazuci sam sebe vooooole balavi......SIKTER !!!! RS=GENOCID
Prije par mjeseci sam procitao kako se u Americi skuplja krvna plazma i vrse pripreme za napad na Iran . To zna i Necko , ceka ih - ali ne sa cvijecem . Po nekim americkim izvorima , napad bi trebao biti izveden oko 16 novembra , kada su vremenske prilike takve da bi njihovi avioni dejstvovali bez smetnji . Bajram ili vremenske prilike , bez obzira to ce biti zadnji pokusaj da se zada \"udarac Islamskom svijetu \" , na zalost gore navedeni je izrekao ono sto je vec pripremljeno .. On kaze \"Možete očekivati da se na neko vrijeme otvori pakao. Morate to planirati.\" ... naravno proizvest ce napade \"lokalnog karaktera \" sirom svijeta kao i sve dosadasnje koje su prepisivali Al*Q koja je izmisljena zaradi stvaranja straha i mrznje kod \" malih ljudi \" .. Sta nas ceka - Neka nam Bog pomogne svima - na pomolu je ostvarivanje novog svjetskog poredka!!
UDARI LI IRAN IL AMERIKA JEDNO NA DRUGO KO CE OVDE NA KOGA AHAHAHAH ZASTITAI OVIH BALKANSIH ISLAMISTA SU AMERI NADAM SE DA CE POKAZATI ZELJU ZA ODBRANU SVETIH CILJEVA AMERIKE...ILI CE KAO I DOSAD UVEK SAVEZNICIMA UDARITI NOZ U LEDJA SAMO TESKO JE OCEKIVATI OD MUJA DA SE PRIKLOBE UMETTU JER PRIRODA IM JE KUKAVICKA PODANICKA NAJHRABRIJI AKO ISPRED IDE TUDJA SOLDATESKA SAMI SVOJIH POBEDA NISU IMALI.
ma sada pada obama i dolazi novi republikanski \"\"Bush\" i pocinje sve iznova...al mi cemo se borit protiv masonske djubradi :D
m*a*m*u vam j*e*b*e*m
God Bless America!!!
rasplet ti je za smmrdljivi iran ziva nula. neznam cemu se nadas, mozda da ce iran unistiti ameriku. aaaaahhh, pravi si kljusac.
loje sad cmo vam oprati poturcene ussrrane guzzove sa smrkom vrele vode.
NAPOKON, HEMOROIDE SAM DOBIO SJEDECI PRED PC-om U ISCEKIVANJE NEIZBJEZNOG.
http://balasevic.weebly.com/
ma ako se to desi ode sve u tri pm, sigurno bi Kina, najveca sila svijeta i sjeverna koreja uz mozda rusiju krenuli na SAD i tu bio bio kraj i obame i amerikanaca, kina vec dugo upozorava SAD da ne smije doci do napada, kina je ulozila milijarde sa rusima u Busher, a da im to ameri uniste, nema sanse, ovo su samo supljaci
Vec ste jednom dobili zeleno, pa ste ih tesko razocarali vasim \"junastvom\" - goloruk narod niste mogli pobijediti. Stavise, mnoge srbske majke zakukase i crno odjenuse. Mnogi junaci, umjesto da asfaltom Sarajeva, Tuzle, Bihaca i Zenice prosetaju, sada Kalinovikom, Rogaticom i Han Pijeskom svinje uzgajaju. Nemoj samo vi ista da cistite, Boga ti.
Upravu si, gledo sam o njima neku noć, slučajem slučaja i imo sam šta i da vidim. Free Masoni ( ILLUMINATI ) , preporučujem svakom ko vjeruje u boga da pogleda koja su to pogan, gluho bilo i sačuvaj bože. Glavni him je cilj novi svjetski poredak (New World Order). Da bi ovo ostvarili cilj him je što više pobiti svjetske populacije, nisam zapamtio cifru na koju bi sveli svjetsku populaciju. Danas i lud bi skonto da je Amerika policajac čitavom svjetu, jer je new world order glavni dokaz za to. Tek je početak, nadamo se da će biti spriječeni na ovom putu strave i užasa.
sta ima u nebeskoj ,kako radi IMT i Rakovica ,samo pojacajte proizbocnj TRAKTORA to vam je jedini spas
covjek je 100% u pravu... karcinom se lijeci i odstranjuje dok se nije prosirio... zlo treba sasjeci u korjenu...