Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt vragu i fasizmu sloboda pravednom bogu i narodu
poslje bozica cemo imat opet smrt fasizmu sloboda narodu ici cemo opet u partizane a neki u fasistoidne cetnike i ustase , ako rusi otpisu iran i nebudu im pomagali u atomskoj elektro centrali ,to rusi nece htjet prekinut suradnju sa sirijom i iranom jer su njegovi dobri partneri sto ce amere razljutit i naoruzavat ce ukarjinu a da rusi to zaustave morat ce istocni dijo ukrajine proglasit rusijom i ako amerika i kiew stisnu napast istocnu ukrajinu u kojoj zive rusi eto ti 3 svjetskog na strani rusa ce biti irak sirija mnoge africke drzavice brazil kina evropa ce da izgori u nuklearki netrebaju nam konc logori. pazite sto sam reko pitanje da cemo 2015 mirno sjedit duze od pocetka proljeca ako ne i kraj bozica
treba i sotonu crnca smjenut u americi plu sotone kod nas
ovaj je bijo nakautiran od obame sto se protivi 3 svijetskom ratu
"veteran Vijetnamskog rata" ili drugim rijecima najgori moguci ratni zlocinac. "postao je ministar odbrane 2013" ili drugim rijecima "vjesala placu za njim".
Kaze Obama hoce samo Sefera
ministar odbrane ili ministar napada not sure...