Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u siriji imate 20% shita, 70% suni muslimana i 10% krscana, svu vlast nad apsolutno svemu kontrolisu 20% shita koje podrzava iran i hezbolah iz lebanona, i sad vi skontajte zasto se pobunjenici koji su vecinom suni muslimani bore. obamina podrska pobunjenicima to jeste vecinskom narodu sirije je trebala i prije da se desi.
M im, daj Obama mozes li ti ikad u svijetu, posto si glavni, da negdje odes i kazes ajmo ljudi razlaz, svi kucama ha ja ,neki autoritet a samo gleda koga da napadne
Obama se konacno sjetio da postoji Sirija... Da nije Cllintona ne bi on to uradio :-)).
Valja odrzavati nemir na bliskom istoku kako bi se oruzjem garantovala trgovina naftom iskljucivo u USD odnosno tzv. petrodolarima. Bez toga, ode USD u PM a USA ekonomija u potpuni kolaps a to se ne smije dozvoliti. Sad sto ce poginuti par stotina hiljada ljudi...jbg, zive na pogresnom mjestu.
taa ce oni
A gle bolje da im posalje resurse , nego da mu bezveze leze jbg ionako to mora platiti :) , ovako ce barem dizati sebi rating :)
ISUS SE UKAZAO I POSLAO NAJJASNIJU PORUKU SA NEBA DO SAD A ON NEK SE ZAJEBAJE... http://www.index.hr/black/clanak/guzica-ovog-mopsa-stvarno-izgleda-kao-isus-je-li-ovo-dosad-najjasnija-poruka-s-neba/683264.aspx
Smrt prokletim imperijalistima !!! Antifašisti, svih zemalja, ujedinite se !!!
Tebi pogotovo nije lahko!