Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo !!!
Mora da si pripadnik skupine tih bolesnika cim te ovoliko pogodilo. Opusteni smo mi svi, trpaj se u rcma u svom stanu ali nemas nikakvo pravo da nameces nekome svoja uvjerenja i ideale. Moje pravo slobode govora mi dozvoljava da kazem da mislim da ste bolesni, a ti sviraj ku*cu i dalje :)
Ovi kao sad sokirani. Pa ko je pitao narod prije jesu li svi za isticanje LGBTQ+ zastava ili su ih samo okacili bez pitanja gradjana? Odgovor je ovo drugo. Tako da 1:1.
Normalno da su liberali šokirani jer su svi ovi muslimani preko lista demokrata došli do pozicija. Jako licemjerno od muslimana koji preko liberalne stranke odnosno demokrata ostvaruju svoja prava kad su teška manjina, a čim postanu većina pokazuju svoje pravo lice. Ne bi bilo problema da su u startu muslimani podupiratelji republikanaca, ali ti muslimani preko liberalnih opcija ulaze u vlast, a preziru liberalne vrijednosti.
ovako američki bjelci ispadoše glavni degenerici, mozda bi bilo opravdano da zapadne bjelce zamjene afrikanci il arapi, ionako idu u neviđenu provaliju svojim propalim ideologijama
Nista nego seit u ameriku...
BRAVO 👏👏👏👏
Ovi пeдеri lezibače su u velikoj manjini tako da su ugroženi ko 'legitimni' možda bi trebali angažirati nekog 'Šmita' da uvede APARTHEID da manjina vlada većinom.
Opaaaaa...pi dislajkovima i komentarima se vidi broj primača i davača u cvajtu a ipak i takve više vole od muslimana !?? 😂😂 što znači, više voli da mu je snaha ili zet LGVBTEQ nego da je musliman?? 😂😂😂
Vecina muslimana u SAD su i te kako konzervativni Republikanci
Podsjetnik: Rezolucijom UN je ove nastrane LGAfBMNTQK 1990.godine kod Svjetske zdravstvene organizacije, SZO, zaveo kao duševnu bolest.
... Ako su samo zastave u pitanju i nista drugo - ok je...
cuj konzervativno,tako treba
170 derpea ti dalo dislajk,i kazu nema ih
A nase hadzije iz nipa??
Nećete dugo, žao mi je, ali to u Americi neće proći. Na slobodama koje oduzimate drugima vi ste tu gdje jeste. Sječete granu na kojoj sjedite. Nimalo mudro.
U Americi se svaki mjesec kupuje po jedna crkva i preuređuje se u džamiju.
Samo ih tuziti i neka sud ukine zabranu, i vrati zastave. A tim muslimanima ako se ne svidja sloboda u Americi, bujrum u Saudijsku Arabiju ili Jemen.
Koji glup komentar.
Kad bude ovako u Bosni i Hercegovini, biće Bosne i Hercegovine. Tri naroda se svađaju među sobom, a svi imaju zajedničkog neprijatelja.
Upravo je LGBT zajednica bila najglasnija protiv Trumpovih zakona o zabrani ulaska muslimana u SAD, kao i protiv napada na džamije koji su dostigli vrhunac za vrijeme Trumpa. Toliko o ovim đikanima iz azijskih zabiti. Naši Bošnjaci muslimani uglavnom prave svoje džamije, jer ovi ljudi su generalno ekstremni u svojim vjerovanjima.