Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zacepio mu se EGR ili ne valja gorivo
DPF sto posto - ovo za emisije i to
kim napravio svoj bermudski trougao.
HIFA ga .ebala
Sinoć je Justin Mohn odsjekao glavu ocu pripadniku američke federalne vlade i snimao se na YouTube sa otkinutom glavom. U izjavi je pozvao sve američke patriote da ustanu na oružje protiv američke federalne vlade i Bajdenovog režima, kako je naveo.
Baš hladno jutros...
Joj ti Rusi i njihovo smece, lete na avionima kantama, treci im pada u godinu i ono bi nesto ratovalo, papci... ups cek, ovo su americki avioni..??? Nista, greska, oprostite!:)
udario u branik gore
Čuj treći... Djeluje kao da su sjevernjaci zbombali neki laser ili ko zna šta već?
Klixe, ne možeš doslovno teammates prevoditi kao saigračima, nije sportska tekma. I ja nekad koristim google translate i gpt chat, ali nisam glup da ne razlikujem kontekste, ‘bem mu.
Piloti su kineski agenti koji namjerno unistavaju aparate.
bobina
losi piloti
Loše gorivo, sipaju na HIFI.