Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USS Fuad Backović
BRM - Bošnjačka Ratna Mornarica - brm brrrm brmmmm
Ipak bolje haubicu po njemu nazvati. Ona koja prima granate velikog kalibra.
nastavlja da se propagira Americko zlo u svakom segmentu zivota. Nekad su razne ulice i brodovi dobivali imena po naucnicima, doktorima, znanstvenicima, a danas po gayevima, lezbama i trandjama. Svako zlo uvijek dolazi u Ameriku pa u EU kojoj Amerika zapovijedi da isto rade sto i oni
Dobio si Lajk, mada zlo dolazi i iz Rusije, Turske itd
Grijesis,to se desava inace u liberalnom drustvu.Kako takve propagande nema u Kini npr? Nema jer u takvom drustvu frcaju glave za takve. Nemojmo se varati,takvih ljudi je bilo od pocetka civilizacije,samo su se sakrivali.Danas se eksponiraju do granica koje prevazilaze degutantno.
gdje USS Milorad Dodik???
Ovaj brod napada samo sa ledja..
pa sta je vise svako malo homo ovo homo ono, skacite vise, nisam ni film sa sean pennom gledo kad sam vidio o cemu se radi o 'mljekaru cune'
WOOOOW, to je to, sada će cijelom svijetu biti bolje 😂😂😂😂😂😂😂
I vi ocekujete ovi gejevi da spase Bosnu.
američkim generalima čir u želecu proradio
pa amerika je otrov covjecanstva i unistivac
Otislo sve u ofsajd... Ko da od pedera zavisi cijeli ljudski porod, toliko im se ugadja. A masi drugih kategorija stanovnistva uskracuju se najosnovnija prava.
Tačno cijeli svijet tone sve dublje i dublje.
Jbte gdje odu ovi komentatori sa svake teme u dupetu Bakira i Dodika završe,. ebali vas oni, ne valja ni jedan
Kod nas bi SDA-ovci dali ime brodu Radeljaš...
Sada je na redu poniruće Dodika. Njega će porinuti duboko ispod površine.
Prsli Ameri.