Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Re.is Ce.ric Ti ocito nisi dobro....Jadna li je tvoja majka sa tobom takvim
To legendo...
zapadna hristijanska demokratija,,,,ma prolupo narod sto -posto
Iznajmljujem maloljetne perverzne djevojcice i djecake! Internacionalna dostava! Za vise informacija obratite se na telefone: 387-33-533-000 i 387-33-664-493
sex ovisnici kao balavci, bolesnici ma usivo bi p***e, kastrirao, svima koji se j******u uzivanja radi samo i uzitaka sve dok ne pocnu razmisljati glavom svojom prvo pa polnim organom.
Zadovoljavam dame, parove i djecu. Djeci besplatno za prilozenu djacku knjizicu.
Prvo,bore na celu su zbog grimase koju je napravila na slici. Drugo,ocito nije zatrudnila usput,vec uz spiralu.Na svijet treba da dolaze zeljena a ne slucajna djeca. Abortus je njeno pravo,a javnost je krajnje licemjerna....pa samo je iznijela u medije jedan od milion slucajeva koji se dese sirom Amerike .
O jebao Bog tebe, a ne tvoju mater, kojoj si sa apetitom ti sam jebao mater, a jedino i samo jer si krajnje neinteligentni kreten koji nije sposoban da vidi siri smisao sranja koja ispadaju iz njegovih usta! I da, steta sto se tvojoj majci desilo da je rodila govno kakvo si ti, a odgojiti te ocito nije mogla jer si jebeni IZROD!
Majku li vam nabijem na kolac bolesnu!
Sto nije prenosila dok joj je neko umakao ,jbs ovo.
..jel tako da je ljepše biti peder? p.s. ovu ženu neću ni komentirat
Majku j...m svim zenama... tesko im je djecu radjati, mrsko im, imaju druge planove, ne mogu svaki dan kod frizera i sa drugaricama na ka(h)vu/kafu... A sta bi bilo jda je njihovoj majci bilo mrsko njih odgajati?
ovo je dzeko jebavao, i nakon toga joj usta razvalio (vidi se po borama na celu)
ima nenormalne bore na celu, nesto s njom debelo nije u dure