Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
favorit???.. yebo te nonaj favorit
STA STE NAVALILI MEDIJI TOLIKO O TIM SADA PISATI KAO DA JE TO SADA NEKA TOP VIJEST U SVIJETU NASUPROT DOVOLJNO JE BIO JEDAN CLANAK O TOME A NE SADA BUBATE NEKIM BUDALESTINAMA CITAV DAN
E sad slijede dopunske odluke Škotske i Sjeverne Irske da ostaju u EU. I opet klep funta. I onda će Londonu prekipit i ode da švercuje funtom u bescarisnaku zonu. A Wels i Engleska ostadoše ko srpski nacionalisti da mašu zastavama i suhim xxxurcem ! Mogu imati i svoju valutu al biti vrijedna ko srpski dinar. Ne zaboravite da su Wells+Engleska zemlja PROLETERSKA što rekoše MArX i ENgels a ne NEKADAŠNJA IMPERIJA !!
Ovoga Borisa ni rodjeni otac nije podrzao, zna mu babo koja je ovaj budala... http://theweek.com/speedreads/632146/boris-johnsons-father-slams-son-wearing-remain-shirt-morning-shows Bilo na BBC :)
Ovako je i Hrvatska iz SFRJ. Ajde nadamo se da će ovo biti mirno.
@mirabel nisam ni tvrdio drukčije.
Cuj kandidat Boris.....znalo se da ovde nesto smrdi...ruska posla
@ILEGALAC Sta je ba konju jedan sa majmunskom glavom, sta kmecis? Imal' penzije u republici smrdskoj , mogu li se krediti otplatiti? hehehe Izrode jedan jebbo li vam Putin mater milosnu onu ulojanu od svinjske masti.
@ILEGALAC kmeee kmeee...... Dzukelo cetnicka koja si ti debilcina, lijeci komplekse na vlaskim portalima mater ti svoju jebbo sam sebi na krsnu slavu rano ujutro :-D ....pa napravi sebi brata kretena i idiota kao sto si i ti.Jebbo ti Milosevic mrtvi sestru retardiranu. eto tako... :-D