Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovima da das kliker pokvarili bi ga...
Jedino jos Alzir ima losije i starije oruzje od nas :)))
Mi ga svakako i nemamo :)))
Novinar, svaka cast za tekst... Da ja pokusam... U avionskoj nesreci poginula dva covjeka, saopstilo je ministarstvo, te dvije osobe su bile na vojnoj vjezbi, tokom koje je doslo do kvara na sistemu, te su zbog toga poginula dva pilota, koji su bili dva vojnika, inace, dvojica prijatelja, koji su jedan drugom bili kumovi... Ova dva subjekta su upravljali bombarderom kojim inace upravljaju pilot i oficir navigacionih sistema, a ove dvije individue su imale dugogodisnje iskustvo kao dva profesionalna vozaca aviona, a ponekad su radili kao dva prodavaca sladoleda po vasarima... "Morem" li i ja da radim za Klix? Ja vas "zamoljavam" da me razmotrite, i ne banujete kao do sada kad sam opominjao za "pismenost" ljude kojima je to posao...
Prvo poginule dvije osobe, pa onda dva vojnika, pa nije ni čudo ako su ga vojnici letjeli, gdje je pilot bio i navigator ??????????