Osveta za Bin Ladena
0
Al-Qaida planira napad na London?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto Amerika napada svog sluzbenika i agenta B-i-n L-a-d-e-n-a? Nije mi jasno zasto Amerika ne smije sprovesti Obamine rijeci da se vrati zemlja Palestini? Nije mi jasno zasto Amerika smije napasti Libiju, a ne smije vratiti zemlju Palestini? Nije mi jasno zasto Amerika smije napast Siriju? Nije mi jasno zasto se kopa ispod Solomonovog hrama? Nije mi jasno zasto niko ne prica o tome? Zar nije moje pravo u demokratskoj drzavi da mi neko objasni.
R. eis C. erić o b. in L.n. u - http://www.youtube.com/watch?v=UMiVH5hKMI0&feature=player_embedded Maglaj - Deset Božijih zapovijedi.. R. eis C. erić u Maglaju http://www.youtube.com/watch?v=vaLEsIocH2E&feature=related link http://www.blic.rs/Vesti/R. epublika-S. rpska/254814/Nemi-svedok-burne-proslosti
Dosadni ste...napadnite sami sebe, a i ako to ne ucinite, sijete strah sa nekim izmisljenim napadima imaginarne Al-Qaide.
sa-x, jeli se buduci sef al, kaide sastao sa Barakom Obamom. Jesuli napravili plan za iduce tereoooooooooooo napade. De nam koji haber da se sklonimo na vrijeme.
A ko je izvršio napade na London i Madrid prije nekoliko godina? Vanzemaljci,George Bush,masoni?
Porucujem sarajevo-x, hrvatskom monitoru,.....i svim zapadnim medijima da nepusimo vise ovo vase sranje. Kada sarajevo-x istrazio ko financira navedenu grupu iz naslova ove price, vidjeli bi da su vam isti sponzori. CNN,CBC,...sarajevo-X,hrvaski monitor,...svi vi samo sijete strah,mrznju,sumnju,laz,...izjednacujete zrtvu i zlocinca,..postenog i lopova,..sirite nemoral,...itd. A svi vi koji pusite njihovupricu su gori od njih!
to napad onim lego-kockicama ili na monaply
r.etardiran si
aj molim vas ne ser.ite vise, je.bo vas i bin laden i amerika i lazi tu prosipate ljudima, sto ste glupi