Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakva alkaida, to amerikanci rade, ko sto su ona dva tornja srusili.
\"Amerika najavila 100 napada širom Iraka tokom ramazana\"
Masoni su tajno drusto... ali ti nekim slucajem znas SVE o njima? wow... Ajde pridruzi se Velikoj Lozi Irana, pa nam daj pokoju insajdersku informaciju, ok? http://www.spyweb.us/masoniccert.html
gomila pic.ki
Samo radi informacije. Ramazn nije sveti mjesec u islamu. Imaju 4 sveta mjeseca a Ramazan nije jedan od njih.
ramazan je sveti mjesec u kojem je zabranjeno ratovanje za muslimane ... tako da.... ko to planira i prica tesko da ima veze sa islamom!
Takoder,kreni od wikipedije pa nadalje -_-.....
vrijeme je za konacni pohod na NELJUDE
I ti isto :) svakom svoje kako god... preporucila bih ti da se malo informises :) no hard feelings ;)
hahah,u sotonu? Ajde vidi se da si nacitana....
Ne vjerujem u to uopste. I ne bih rekla da masoni nisu tajno drustvo. Oni vjeruju u djavola, sejtana, satanu, sto bas vjernici ne prihvacaju tako da ne vjerujem da se razbacuju po internetu. Da sam na tvom mjestu ne bih bas toliko vjerovala u to da nisu tajno drustvo I kad sam rekla da sam informisana o masonima, to znaci da znam da se svako moze pridruziti tom drustvu i sve ostalo sto si naveo/la.
eto vidis da nisi informisana...cak mozes i popricati sa njima ako nisi znala. Kao prvo na njihovim stranicama izricito pise da nisu tajno drustvo,da jesu ti nebi znala za njih.Svako moze postati mason,pa i ti...ma kako to strasna rijec zvucala.A da ne pricam koliko puno muslimana masonaca ima.A uvjet za \"prijavu\" je samo da si postovan,pametan,uspjesan covjek.
Ma pustite medije i njihovo bombardiranje, i ove Al-qaide i Amerike svi znamo tko su oni i sta su. Mi tu ne mozemo nista pomoci. Mi smo imali rat prije 20-tak godina i dao Bog vise se nikada ne ponovilo. Zivjeli moj lijepi narode (Hrvati, Srbi, Bosnjaci) i vise nikada puske na nasem teritoriju osim ako kakav medvjed ili kakav dinosaur ne naleti. ;))))
Nijedna od ovih stranica sto sam navela nije muslimanska,nego stranice na kojima su objasnjene neke stvari. Da si barem otvorio/la te stranice, znao/la bih o cemu pricam. A mislim da sam dovoljna informisana sto se tice masona, a koliko vidim i ti isto cim kazes da postoje masonske stranice. Masoni su TAJNO drustvo, tako da ne vjerujem bas da imaju stranice :D
Islamski fasizam neda miru ljudima ni u toku Ramazana :(.
kad vec citas puno...mozes malo poceti i o masonima.Okani se islamskih stranica,i odi na \"masonske \" stranice pa malo se informisi.
pa eto vidis ima luđaka...nisu se amerikanci raznijeli...vec muslimani.